Bouwtechnische keuring

Keuringen uitgevoerd

424

Keuringen

Als je een huis koopt, word je ook eigenaar van de gebreken!

Sta je op het punt een woning te kopen? Dan kun je door ons een bouwtechnische keuring laten uitvoeren. Deze visuele keuring geeft duidelijkheid over de bouwtechnische staat van de woning. De bevindingen, het achterstallig onderhoud en de gebreken die normaal gebruik van de woning in de weg staan, worden in kaart gebracht. De noodzakelijke herstelkosten worden hierbij uitgesplitst in directe kosten en kosten op termijn.

Onderzoek- en meldingsplicht

Als verkoper ben je verplicht om gebreken van de woning te melden en als koper ben je verplicht om onderzoek te doen naar de aan te kopen woning. Tijdens de bouwtechnische keuring zullen wij onze vermoedens over eventuele (verborgen) gebreken met je bespreken. Weet je zelf iets over de woning dat niet zichtbaar is, of heb je vermoedens? Bespreek het met ons. Zo voldoe je aan je meldings- en onderzoek plicht en ontstaan er achteraf geen discussies.


Kosten

De kosten van de bouwtechnische keuring zijn afhankelijk van de grootte van de woning en de regio. Het starttarief  voor een woning tot 450 m3 is € 350,90 (inclusief btw). In onderstaande tabel staan de kosten per woninggrootte vermeld.

Wat krijg je van ons