Particuliere markt

 

‘Onafhankelijk, met een stevige handdruk’

 

Als (toekomstig) woningeigenaar wilt u vooral niet voor verrassingen komen te staan. Nijman Vastgoedbeheer hecht er veel waarde aan om u onafhankelijk te adviseren.

Wilt u inzicht in de onderhoudskosten?

Verschillende factoren hebben invloed op de staat van uw woning. Weersinvloeden, slijtage door gebruik, vervolgschades….

Nijman Vastgoedbeheer stelt graag een onderhoudsplan voor u op. In dit onderhoudsplan staan eenduidig en overzichtelijk de onderdelen die onderhoud behoeven en het bedrag dat er gereserveerd moet worden om dit uit te kunnen voeren. Niemand zit te wachten op onaangename verrassingen.

Wilt u energiebesparende maatregelen gaan aanbrengen?

Wilt u het woonklimaat verbeteren, het wooncomfort verhogen en/of energie besparen. Nijman Vastgoedbeheer brengt met een helder rapport de mogelijke maatregelen in kaart. Daarnaast is Nijman Vastgoedbeheer goed op de hoogte van de huidige subsidieregelingen en gecertificeerd om uw woning te voorzien van een maatwerkadvies.

Gaat U een huis kopen, of verkopen?

Voor het opstellen van aankoop keuringen volgens de NHG richtlijnen en Energielabels kunt u bij Nijman Vastgoedbeheer terecht.

 

Bent u geïnteresseerd, of heeft u hierover vragen? Nijman Vastgoedbeheer staat voor u klaar.